Monday, August 15, 2011

Specialleverans.


Tack vare att jag börjat titta in på Twitter igen, upptäckte jag de fina Wörishoferssandalerna som gjort en Schollkarriär i Staterna, ni vet när alla fotomodeller gick i Schollsandalerna med träbotten (ett sådant par står här hemma också, svåra att gå i, omöjliga att slita ut). I samma veva som jag såg dem i en tweet så frågade min San Fraciscobaserade vän om vi ville ha något från USA när hon skulle komma hem. Utan att blinka och fartblind av alla fina tyska skor köpte jag tre par för att jag inte kunde välja varken modell eller färg.

Idag kom det sötaste lilla bud man kan tänka sig med mina fynd, för jag fyndade verkligen.

Elly Bud-Belly.


Sen fikade vi på gården, det är Edit specialist på.

Edit hjälpte mig att prova dem! De kommer se riktigt bra ut med strumpbyxor i också.



Kan man få för mycket av det goda?



Jag är så glad att jag har snälla vänner som kånkar skor till mig över Stilla Havet.


Mina favoriter skiftar hela tiden. Sjukt nöjd!



Tack fina Sabine för din hjälp! Bli inte förvånad om det ramlar in en massa beställningar av olika slag hos er framöver...

2 comments:

Anonymous said...

HÄRLIGT ATT SE ATT DU ÄR TILLBAKA! HAR KOLLAT IN DÅ OCH DÅ FÖR ATT SE OM SÅ VARIT FALLET OCH ÄNTLIGEN! STÅR INFÖR SAMMA FÖRÄNDRING SOM NI GJORDE NÄR NI BYTTE LIVET MED HUS PÅ LANDET MOT RADHUS OSV. MEN MED SEPARATION SOM ORSAK ISTÄLLET. VI HAR VARIT EN MIX AV LYXFÄLLAN OCH ARGA SNICKAREN LÄNGE NOG NU OCH NU SER JAG FRAM EMOT ETT NYTT KAPITEL I STÄLLET. DÅ KAN DET BEHÖVAS INSPIRATION KRING HUR DET NYA LIVET KAN TE SIG, PERFEKT MED EN KRÅKA SOM KRAXAR I DET LÄGET. ;) KRAM JENNY, SOM HÄNGT MED SEN STARTEN.

josephine said...

JENNY! Det är alltid lika kul att höra från dig!
Men denna gången var det ju trista nyheter.
Jag är glad om jag kan lätta upp något tungt om så för en liten sekund.

Kanske är det nu, i ditt nya kapitel som "Din alldeles egna blogg" föds! För du har väl inte gått och skaffat en medan jag har varit borta?!
Jag har ärligt inte kollat en endaste lite blogg på evigheters evighet. Men nu är jag lite tillbaka och det är så kul med all inspiration från alla små bäckar som det är.

Du ger mig en liten push att blogga vidare, det ska du veta. Tack för din kommentar.
Önskar dig all lycka ut i ditt nya liv!