Friday, April 16, 2010

Stunden är inne!

Vi är ganska datorburna i vår familj. Så vi har redan tjatat om denna nyhet i alla möjliga forum. Men jag tänker blogga om detta här också.
Det är nämligen dags!
Vårt hus ligger ute till salu!
Välkommen att kika eller köpa! Vilket du vill!
















5 comments:

katta said...

Oj, vilket fantastikt vackert hem du har:) BLir riktigt sugen men skulle nog inte kunna klämma in alla barnen tyvärr. Lycka till med försäljning och flytt.

Helena said...

Bilderna väcker verkligen lusten att flytta söder ut :) Vilket jättefint hem ni har.

josephine said...

Tack snälla ni!
Ja, våren är sen i år men den har i alla fall hunnit hit. Och nu är snart alla lister på plats och allt som vi en gång såg framför oss när vi flyttade in, all potential huset hade, är nu snart gjort. Då var allt brunt! Nu är allt vitt! Finns nog inte en centimeter vi inte har målat eller bytt. Vi hoppas att någon förstår detta och kan se det fina. Tyvärr måste jag mentalt ställa mig in på att en som inte bryr sig kommer att flytta in, en som låter trädgården förfalla och målar väggarna i svampat orange. Jag får se fram emot det nya fina jag har framför mig.
Åter tack för snälla kommentarer!
Hoppas våren når till er med snart!

Daisy said...

Wow vad fint ni bor! Hur kan ni lämna det där?

josephine said...

Tack snälla du, men vi kommer inom kort spränga huset, med vår tjocka familj, och jag och min man kommer inom kort få agera svarttaxi med tre barn som ska åt var sitt håll.
Nu satsar vi på hippieområdet Djingis i Lund och hoppas att det är vårt nya svarta!