Friday, October 30, 2009

Det var en gång......

....en oktobernatt året 2004, en mamma som visste att nu var det dags!
Som en guldklimp damp hon ner i våra hjärtan och gjorde oss stolta, glada till tårar och till lyckliga nyblivna föräldrar!

Finaste, klokaste, vackraste Blenda Loranga! Du är vår stolthet och vår klippa! Vi älskar dig så!


Världens högsta hurra på din stora femårsdag, fina fjunet!

4 comments:

Anonymous said...

hej! Tittar in ibland när det finns en sekund över, vilket inte blir så ofta nu för tiden... Vi bara bygger och bygger och det som främst håller oss i gång är det outtalade hotet om att den där arga snickaren, vad han nu heter annars kommer att dyka upp! lite hinner jag pyssla ibland även om jag inte provar på klänningar o dyl än. spool sewing har ett jättefint mönster till en fågel, toppen att ha i en mobil eller på grenar, jag gjorde sju st till en kompis son, och det blev väldigt uppskattat, 10cm2 tyg i två färger är allt som behövs, något för det som blir över från dina fina projekt kanske? Grattis till dotterns fem år! härlig ålder, det blir bara roligare och roligare att vara mamma, spännande att inse att de är egna personer man har turen att få lära känna!
Jenny, den gamla vanliga,
om än inte lika vanlig nuförtiden...

Anonymous said...

hej igen, var det inte du som var så förälskad i Stina Wirséns sago- illustrationer? designtorget.se säljer just nu jättefina lampor med tryck av henne på! Jenny

Anonymous said...

Inte designtorget, jag menade designonline.se... nu börjar jag bli tjatig, jag vet...

josephine said...

Jenny, jenny, jenny. Trevligt att ha dig åter.
Och så många gånger dessutom. ;-) Tack för tipset. Har sett den hos Mio (tror jag det var) också. Lite dyr har jag för mig?!
Just nu har vi en taskig tvättmaskin, diskmaskin och bil plus ett sedan länge halvtaskigt torkskåp och så ett skruttigt hus överhuvudtaget. Plus att min mobil nr 4 funkar måttligt. Och så ska vi sätta in kassett i öppna spisen. Och tv:n måste man byta kanal på framme förresten, den ska lämnas in.... suck, du ser - ingen snygglampa till oss.
ja, det finns en fin fågel i min patchwork-bok också som florerar runt hos olika bloggare. liten blir dock snabbt stor så mobiltiden är snart förbi för lilla tjejen.
ja, den stora flickan är så stor nu att jag tycker att hon är en trygghet när vi är själv hemma - det är stort tycker jag.
vi har börjat leta hus för att flytta till lite mer civiliserade trakter - det kommer bli outhärdligt här när det ska börja skjutsas ännu mer än nu. tyvärr. så den arga snickaren (har hört om honom - har aldrig sett det) får gärna komma hit och avsluta allt jag har påbörjat, hahaha!
när får vi se din blogg då?!?!? ;-)
ha det bra i byggdjungeln!
josephine