Thursday, May 22, 2008

HEJA PERELLI!!!


Jag tycker att hon är snygg! Vilken vältränad tjej! Och kommer på mig själv hela tiden att jag vill kunna texten till Hero, och gillade hennes Sommar-program i fjol.
Århundradets erkännande.
Kanske kommer jag förneka detta inom snar framtid.
Hejja hejja heja i vilket fall!

2 comments:

Anonymous said...

Länge sen jag var här! Nog var det väl du som hade fyndat ett Electro Junior på loppis? Om det nu var så, så hittade jag en nyutgåva på bokhandeln här hemma igår!!! Jösses vad jag blev glad! Tyvärr kostade det över 200, annars så...

Och visst ska Charlotte vinna, heja heja!

Anonymous said...

Hej på dej! Följer så klart din blogg som vanligt, lite seg på att kommentera dock. Jag har ett bloggtips till dig, kan ha fel men jag tror den skulle passa fröken kråka. Kullan Pullan, finns som länk på spets och snor. Härliga trädgårdsbilder framförallt. Apropå kråkor och pullor, har precis blivit med fågel... Bebiskajan malin har flyttat in... Katten Camilla är dessutom på smällen, vi hade ju som sagt "inget" att göra tidigare, men livet gåt inte att planera eller vänta på, det har visat sig alltför många gånger, då brukar det å andra sidan bli bäst, framför allt roligare! Ljuvliga trädgårdsbilder från dig i tidigare inlägg!!!
Kram Jenny