Saturday, June 23, 2007

Inget går ju upp mot INNAN & EFTER!

Här är bilderna från hur det såg ut innan, efter att vi tagit ut lite köksinredning och golv. Herregud så glad jag blir när jag ser bilderna och inser vad mycket vi fått gjort!



Nu är det dags för badrummet. Halleluja! Så nu blir det till att leta inspiration till fina badrum. Roligt! Men jag blir nervös då jag tänker på hur renoveringen ska gå....

4 comments:

Kathys Home said...

Ditt kök är verkligen på väg att ta form och bli jättefint, jag gillar verkligen din tapet den är så otroligt vacker ja det är kylen också det skall tillstås och jag önskar verkligen lycka till med badrumsrenovering det brukar ju vara lite pyssel med det...så good luck..

Sofia på Me and my home said...

Alltså åååå vad vackert (ja bilderna i förra inlägget alltså ;)). Så bra det blivit! Tapeten är härlig, gillar verkligen hyllan oxå. Njut nu av köket ett tag innan nästa "gah-vad-jag-blir-irriterad-det-är-sågspån-överallt"perioden börjar om igen... Fast jag vet hur det brukar vara - när det pågående projektet är halvvägs är man i tanken redan inne på nästa... ;)

Stina said...

Jättefint blir det. Det är så kul med före och efter. Man glömmer så lätt.
Kram Stina

Anonymous said...

Ja verkligen jättefint! Var det ett skafferi där från början? Annars ser det ut som att det där hörnet är som gjort för just ett skafferi. Jag gillar kylskåpet också och färgvalet i köket..Superfint och jag vill också ha hus...:)