Thursday, September 15, 2011

Stolt matte åt en Stålhästen!

Så blev det en ny cykel ändå bara för att den var så himla fin och jag inte kunde motstå den. Det känns fortfarande inte helt bra i magen mot min gamla superbraiga men ganska fula cykel, som jag ändå tycker börjar bli fulsnygg.
Men kolla in logotypen!
Kolla in komforten!Man får montera den delvis själv, men det är inget ett riktigt kvinnfolk inte reder ut (och om man tvekar inför något så ligger bruksanvisningen på hemsidan)!
Så nu ska det bara pumpas och sen kan det rullas!
En mycket snygg cykelkorg kan man snart köpa via Stålhästens hemsida. Även en supersnygg pakethållare till styret. Än har de dock inga kjolskydd till salu. Så det blir till att virka ett eget! Och kolla vad jag hittade! Fantastiska!


foto: simeli.nl , klicka på bilden för att komma till ursprungliga websidanKlicka på bilden för att komma till ursprungliga blogginlägget på Zickerman.

När jag letade efter kjolskydd hittade jag inte bara supersnygga, virkade DIY-kjolskydd, utan landade också på en mycket intressant sida, som drivs av tidningen Hemslöjdens redaktion. Zickermans heter den och är döpt efter hemslöjdsrörelsens grundare, Lilli Zickerman.
Read it and weap, vad mycket kul!
Lägg in din egen superidé. Jag föll pladask för kvinnan som broderade korsstygn på fotografier till exempel.

Höstens syjunteprojekt är i alla fall solklart!
Och håll i hatten Cowboy, här kommer jag!

6 comments:

Stålhästen said...

Vilka fantastiskt fina kjolskydd! Dom vill vi sälja =) Kanske något till våren.

Och tack för att du slog till på en Stålhäst. Hoppas du får mycket nöje med den!

mvh

Stålhästen

PS: I likhet med alla kändisar så kan vi inte hålla oss från att Googla oss själva, på så sätt halkade vi in på din fina blogg.

josephine said...

Haha, ja man blev ju lite förvånad, men be my guest! Ska rätta till lite faktafel bara. Upphovsman till fotografierna är inte zickerman.se.

Magnus Axelsson said...

Jag funderar på att köpa en Stålhästen. Hur är kvalitén?

Magnus Axelsson said...

Jag funderar på att köpa en Stålhästen. Hur är kvalitén?

Erik said...

Hej! Jag funderar på att skaffa en sån cykel jag med, men har hört rykten om att kvaliteten är sådär... Ville kolla med dig hur du tycker cykeln funkar så här långt?

MVH
Erik

josephine said...

Ryktena stämmer väl delvis.
Jag hade en väldigt lättcyklad bra cykel innan med bra utväxling (eller vad det heter), och det var stor skillnad att cykla med cykelvagn med tunga barn i.
Men att stadscykla lite kort till jobbet och affären det räcker den till.
Sen rostar en del detaljer, exempelvis ringklockan nästan direkt.
Om man har pengarna så är det värt att lägga dem på ett mer känt märke kanske för dubbla kostnaden.