Wednesday, September 21, 2011

LoppBambi & Jag.

Jag sörjer att loppissäsongen börjar närma sig sitt slut. Uteloppissäsongen. Det har blivit alldeles för få loppisrundor i år. En av anledningarna att det är svårt att låta bli att samla på sig fler projekt på en loppis. Eller fler hyllvärmare.
Jag fortsätter att beta av alla mina miljoners idéer här hemma, i sakta mak. Jag håller mig ifrån de sista loppisarna och njuter av mina senaste två hyllvärmare från en avkrok utan för Henset, Hörby, Skåne.


2 comments:

Anonymous said...

Hej,

Jag såg i din blogg att du tidigare har sytt ett par jättefina överdrag till Ikeas Gullunge skötbädd. Undrar om du har tid och lust att sy ett par stycken till mig? Om du är intresserad vad skulle det kosta? Jag kan köpa allt material som behövs och skicka till dig.

Mvh
Tove

Mail: toveggh&hotmail.com

josephine said...

Hej Tove.
Vad roligt att du hittat både blogg och Gulliveröverdragen!
Det är många som kommenterat överdragen, jag har faktiskt skrivit en liten beskrivning (typ i en kommentar till inlägget kanske), hur jag gjorde. Inget komplicerat, som ett örngott. Är du säker att du inte vill försöka själv?! Det är inte svårt! Fast visst, om man inte har symaskin så kan det vara lite tidskrävande. ;)

Om du trots allt vill ha hjälp med att sy dem så kan jag absolut göra det för 60:-/st plus porto.
Angående tyg så är det ju lättast om du själv väljer och skickar, men om du väljer tyg från exempelvis Åhléns eller Stof & Stil så kan jag fixa.
Hör av dig om du är intresserad. Annars syns vi på bloggen!
Vänligen Josephine