Monday, August 22, 2011

Betar av.

Jag försöker ta mig neråt i den stora tyghögen.
Många tyger är ju faktiskt köpta i en tanke att de skulle bli något speciellt.
Men så kan det ta ett tag innan man kommer loss. Efter knappt 5 år så blev Hebbes tyg ett par pyjamasbyxor, pyjamaströjan är utklippt men ligger kvar vid symaskinen (fastnade vid stadbandet i axeln....).

När jag nuförtiden väl får att infall att sy så slutar det ofta med att jag inte kan bestämma mig och lägger ner projektet innan det började. Men igår blixtrade det till i en stund av tv/russinlugn.Det rödblå bolstertyget har länge stuckit i ögonen på mig. Och så hittade jag det gamla loppistyget och slog till. Är glad att jag var så sniken en gång i tiden och klippte av dragkedjorna på soffkuddsöverdragen, snart har alla återanvänts.Och det blev ett nytt överdrag till korgstolen. Lite mer Feng Shui i mitt hem, mindre tyghög, mer färgharmoni och det är fint att kunna bocka av en sak. Kanske dags att ta tag i den där pyjamaströjan innan det blir kallt.


2 comments:

Anonymous said...

Förra inlägget var en nödvändig uppmaning, håller med om att man får perspektiv... tycker det är som starkast när men själv anser att man har det jobbigt, men det är ju inte i närheten av andras verklighet. Roligt att det duggar tätt mellan inläggen;-)

josephine said...

Fint att höra! Skönt att få glo verkligheten i vitögat ibland, kanske t.o.m. fälla en tår kan vara nyttigt.

Ja, jag försöker blogga på, men det är mest maskiner tvätt och dylikt ganska ointressant att blogga om som händer här hemma. Men projekten är som sagt många, så saker att göra finns det gott om!