Thursday, August 23, 2007

Det kom ett mail...

... som sa att den nya katalogen från Stoff och Stil kommer i september, men att man redan nu kan köpa dessa fina tyger i affären!! Första bästa lediga stund med stålar på fickan så ska jag pinna dit. Här ska sys lapptäcke, har beställt lite böcker nu också nämligen. Billigt, billigt, billigt (på Möllandialekt)! Två böcker om lapptäcken, två om broderier, en med lite väskinspiration och såklart den om att sy på sin overlock. Alla för ca en tredjedels hundralapp styck. Nyfiken på om jag gjort ett kap eller köpt sex grisar i samma säck.

Kolla in och känn er inspirerade sjäva. Mönster kan man nog köpa på det mesta som syns på bilderna. Inte dumt alls!




foto: www.stoffochstil.se

6 comments:

Anna i den vita soffan said...

Åh, fina grejer! Helt klart inspirerande. Har fått upp ögonen för Stoff och stil - hur är deras kvalité egentligen? Och visst är det rätt billigt? Tack för en fin och välskriven blogg förresten!

josephine said...

tycker nog att deras grejer är helt ok. har inte hunnit med så mycket därifrån ännu, men priserna på bilderna ligger mellan 59,95 - 89,95 kr/m, allt från tryckt bomull, manchester till velour.
lagom tycker jag. alla tillbehör är också klart billigare än andra ställen.
tack för att du tittar in och kommenterar, trevligt!

Sofia på Me and my home said...

Ja! Jag läste precis deras nyhetsbrev - härliga tyger! De där väskorna är ju bedårande...

Gekko said...

Har du varit på Stoff o Stil än? Är det lika bra som nyhetsbrevet lovar? Är så avis på alla som bor i närheten. Jag bodde i Malmö tidigare och tog många utflykter dit... Nu sitter jag bara och väntar på att katalogen ska komma efter att ha fått deras teasingmail!

josephine said...

har inga pengar denna månaden, ska på bröllop i spanien....får tyvärr vänta. men NÄSTA lön, då lagom till att alla fått katalogen och allt man tittat ut är slut! ;-/

faster atta said...

Så mycket fint!! Hoppas att alla böcker var bra och att du fått användning för dem. Väntar med spänning på att få se resultatet!