Sunday, July 22, 2007

INNAN / MITTEMELLAN: Hallgolv (EFTER kommer så småningom)

Två dagar med endast hundsällskap resulterade i ett halvfärdigt golv i vår hall/matplats.
Efter att i etapper slitit ut två plastmattor och levt med grönt golv ett bra tag så droppade mannen tanken att införskaffa färg. Det gjordes för ett tag sedan och med familjen bortrest så målades det, färgen tog slut, mer färg införskaffades och en äkta mårdhårspensel för att i framtiden anlägga de PERFEKTA rutorna. Det hanns inte med denna gången på grund av missberäkningen med färgen och torktiden. Men snart nog ska det mätas och målas vidare.
Men vi är ypperligt nöjda med resultatet för en hyfsat blygsam summa. Men jag lääääääängtar efter rutorna! Granitgrå för den som nervöst undrar hur illa det egentligt inte ÄR med ett benvitt hallgolv i en familj med 2 barn och en hund stor som en smärre shettis.
Stay in touch for the checks in our life!



Ps. De 2 luckorna ni ser längst bort i golvet är vår matkällare. Där förvarar vi vår egenodlade potatis och kanske lite frukt om vi orkar engagera oss i den. I år ryker den nog ner i råsaftcentrifugen och resten får med dåligt samvete förgås. Kanske inte en sån dum idé som vi skojade om, den att sätta ett litet bord vid vägen med påsar med frukt och en kaffeburk att lägga pengar i.

No comments: