Saturday, November 17, 2007

Tygerna - check!

Lapptäcket har tagit ett steg framåt.
Tygvalet är gjort!
Nu kommer nästa steg, välja mönster på lapptäcket.... ujujuj. Kan man få en ledsagare till sånt här?? Det finns för MÅNGA alternativ. Kära nån.

Tygerna som fattas på den suddiga bilden är den gardin från vår farmor/mormor och den blommiga som är samma som på flickans storasysters. Dags att sätta saxen i tygerna!

4 comments:

Anonymous said...

jag bor strax utanfor stockholm med sambo och tre barn och tre katter. vart hus ar liiiitet, 59m2 men vi ska bygga ut till varen. Jag letar inspriration och ar totalt sald pa din stil. vi har inte traffats IRL men det kanns nastan sa ibland nar jag kollar in din blogg. vilka fina tyger du fatt tag pa. pysslar en del sjalv, just nu virkar jag mest, bilar tartor, barapappa familjen osv. senaste onskemalet fran sonen ar en gaffeltruck! kanske till jul, maste klura lite pa den, virkar pa frihand... Jenny

Anonymous said...

jag vet inte vad som hände med å ä ö i förra inlägget... Jenny

josephine said...

J.
Kul att du inte var en av mina vanliga IRL-Jennyvänner!! Extrakul faktiskt! Tusen tack för dina smickrande inlägg.
Angående tygerna så fuskade jag, Stoff & Stil, nya enkla att få tag på och till och med personalklippta och nedlagda i min vagn. Fusk nästan.

59m2 och 3 barn - den ekvationen är jag grymt nyfiken på. vi har åtminstone 78m2 och en del snedtak (kvadrat som inte är medräknade).

kan du inte visa dina virkprojekt?? såg en virkad smörgås med ost på i en butik i malmö för ett tag sen, och en med prickig korv, tror jag det var. hehe. och ett par bilar faktiskt. du måste ju bara dela med dig om det blir en gaffeltruck!!!!

men vad konstigt med å, ä ö?!

välkommen tillbaka!

~~*Pennyshouse*~~ said...

wow...vilken häftig å fin blogg !!!!
lapptäcket blir kanon.
Kram // Pernilla